Roses, bel air, take me thereHej på er, vänner och ovänner. Den här dagen har varit en typisk söndag. Jag vaknade runt 12 bredvid världens bästa, gick upp för att mata lilla Evert (världens sötaste lilla kisse som Rikard kom hem med dagen efter nyår, då 6 veckor gammal, som förövrigt är en tjej haha) för att sedan äta frukost/lunch, vad man nu vill kalla det, och efter det har jag egentligen inte gjort någonting alls. Vi kollade lite på hockeyn, och sen så åkte jag hem och fortsatte lata mig.

Imorgon är det skola igen och jag kan nog inte ens beskriva hur otroligt otagg jag är på det. Hade behövt 2 veckor lov till, minst. Fördelen är väl att jag måste ta mig till stan, vilket gör att jag går till gymmet. Har mest legat på latsidan den här veckan då jag inte haft orken till att sätta mig på bussen in till Uppsala, men det är väl också okej ibland. Den kommande veckan ska jag dock försöka bättre både kost och träning, behövs verkligen nu känner jag.

Bilden förövrigt har ju egentligen ingenting med inlägget att göra, men i brist på bilder så fick det bli den. Hade gärna sett att det stod en bucket rosor på bordet men får nog vänta tills studiebidraget kommer, börjar eka tomt i plånboken nu haha

Frullemys

 
Hej på er! Har varit rätt frånvarande på sista tiden, men vintermörkret har gjort mig så himla oinspirerad och otagg på allt som har med blogga att göra. Men nu så har det äntligen kommit sol och jag börjar få hopp om livet igen. Hoppas den är här för att stanna bara, less på snö och mörker nu.

Just nu sitter jag och avnjuter en gofrukost då jag har sportlov och all tid i världen, och ska om en timme eller två bege mig mot gymmet. För några veckor sedan fick ett gymkort från friskis och svettis flytta in i min plånbok, och det är nog där jag kommer hänga för det mesta! Nu ska jag fortsätta äta och sen ta tag i lite disk.

Linda, 17, Uppsala
Things I love; Musik, sommar, vänner
mat, att vara brun, min familj
ljudet av regn, shopping, skor, sushi
min fina pojkvän, kläder, sjunga
sova, vår, sena sommarkvällar