Outfit of the day


jeansjacka från kappahl // t-shirt från monki // långkjol från cubus

Detta har jag, precis som rubriken lyder, haft på mig idag. Superskön outfit som jag skulle kunna ha på mig dygnet runt! Jag är så less på dyra jeans som går sönder hit och dit så igår sprang jag till cubus och köpte denna långkjolen. Den kostar 149 kr egentligen men då det var 20 % på alla varor så blev den min för ynka 119 kr! Kan nästan påstå att den är skönare än mjukisbyxor och tycker dessutom att den är jättesnygg. Jag kommer bokstavligt talat bo i denna framöver! Tack till Emma för hjälpen med bilderna!
 

Bloggtips



Ibland när de bloggar man läser börjar bli tråkiga eller inte uppdaterar så mycket så kan det vara kul att få lite tips om nya bloggar.

Den här tjejen heter Emma (klicka här för att komma till hennes blogg) och är just nu med sin pojkvän i Australien. Jag har följt hennes blogg väldigt länge, och även om jag slutar läsa den ett tag så kommer jag alltid tillbaka till den. Det jag gillar med hennes blogg är att hon inte riktigt berättar så mycket genom text, utan låter bilderna tala. Om du är trött på Sverige och vill drömma dig bort bland värmen en stund så tycker jag absolut att du ska kika in där! Tips tips tips.

Påskmiddag



Vi ska alltså ha påskmiddag här hemma, om ca 1 timme. Inget märkvärdigt egentliget. Lite sill och potatis, ägghalvor, någon lammpytt pappa har gjort och så kladdkaka med grädde och jordgubbar till efterrätt.  Det är ju så himla fint väder idag dessutom. Balkong och altandörrarna står öppna, det är fågelkvitter och nästan 20 grader varmt! Sommarkänslorna är på topp. Det är inte långt kvar till sommar nu!

Hoppas ni har en finfin söndag x
 

New in och kvalitetstid



Ja, new in och new in.. Inte så jätteroliga grejer egentligen. Först och främst så ska jag bli några nyanser ljusare blond imorgon och har därför införskaffat mig ett silverschampoo från l'oreal paris för att få en kallare ton, 139 kr på nordicfeel.se. Sen så är jag en riktig sucker för doftljus och det nyaste i samlingen är ett från partylite som jag fick av mamma. Doften är cucumber ginger mint, det låter kanske inte så frästande men den luktar riktigt gott och fräscht! Sen så är jag ju också en sucker för tulpaner så tog med en bild på det med! hehe.

Idag så har jag varit ute och gått med mormor och lilla hunden Ludde. Hon bjöd även på lunch bestående av hemmagjord pyttipanna med stekta champinjoner, sååå gott. Efter det for jag hem och duschade för att sedan umgås med saknade brudar. Avslutade kvällen med Susanna och Axel framför welcome to Sweden och med magen full av varma mackor. En lyckad och guldvärld kväll!

Nu ligger jag hemma i min egen säng och det enda som saknas är min andra halva. x
 
 

Bättre frukost



Det bästa med att vara hemma från skolan måste ju ändå vara tiden man kan lägga ner på frukosten. Idag gjorde jag american pancakes till mig och min bror till frukost, så himla gott. Bättre frukost helt enkelt.

Jag är fortfarande sjuk. Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon, vet inte hur jag ska lyckas med nationella muntliga annars.. men men, we'll see. Nu ska jag inte göra ett dugg, bara ladda krafterna och kolla film. Kollar just nu på Eva och Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko. Nostalgi Älskade den filmen när jag var mindre. Hej så länge x

Brunch



Hello peeps. Idag är ingen bra dag. Jag vaknade runt elva med öron som höll på att sprängas, huvudvärk och knappt någon röst. Gick ändå upp och gjorde ordning frukost (snarare brunch) och nu sitter jag här helt slut.

Jag hade planerat att städa mitt rum och gå ner till mormor, men det får helt enkelt bli en annan dag. Jag ska istället bara ligga i sängen hela dagen, dricka tonvis med vatten, kolla på film och läsa på mitt tal inför torsdag. Later x

Chai tea concentrate



Första gången jag drack chailatte måste ha varit i 6an, alltså runt 4 år sedan, och har sedan dess älskat det. Antingen varm på vintern eller kall med is på sommaren. Har länge velat kunna göra det hemma istället för att springa till waynes coffee varje gång jag är sugen, och så igår gick jag in på tehörnan och hittade denna chaisyrupen.
 
Jag var lite tveksam från början då jag inte trodde att det skulle smaka lika gott, men åh så glad jag är över att jag köpte den! Den smakar exakt som den jag brukar köpa på waynes. Kommer absolut köpa en ny när den här är slut! 250 ml för 69 kr.
 

Latest on insta och nationella

 
Senast på instagram - 1. Jag // 2. Glass och snapple i solen med två goa vänner // 3. Lilla Evert // 4. Jag
 

Hej på er, vänner. Trots att det är söndag så har jag ingen söndagsångest, jag är ledig tisdag och onsdag så det blir en väldigt skön vecka. Helgen har bestått av lite mys, god mat och tvspel. Jag sitter just nu hemma hos Rikard och skriver ett tal inför svenska muntliga som jag ska hålla på torsdag, har blandade känslor ang. nationella men det kommer nog gå bra.

Det är aprilmånad, påsklov om en vecka och jag fyller 17 om exakt 22 dagar. Det är heller inte långt kvar till sommarlov och jag känner att livet är på min sida just nu! Kan verkligen inte klaga.

Linda, 17, Uppsala
Things I love; Musik, sommar, vänner
mat, att vara brun, min familj
ljudet av regn, shopping, skor, sushi
min fina pojkvän, kläder, sjunga
sova, vår, sena sommarkvällar