That kind of lux just ain't for us, we crave a different kind of buzz

 
Idag är det, som vi alla vet, söndag. Skillnaden på den här söndagen och alla andra söndagar är att nästa vecka är det äntligen höstlov. Kan inte säga annat än så himla underbart skönt!
 
Igår fyllde världens bästa Rikard 18 år, och det firade vi hemma hos honom med mat, tårta, paket och annat kul Har tyvärr inga bilder från helgen (därav det fina kollaget med bilder på mig från i vintras). Första gången vi träffades var han 15, och nu är han 18. Helt otroligt hur fort tiden går!
På torsdag fyller även min mamma år, så det är väldigt mycket födelsedagsfirande för min del i oktober.
 
Just nu längtar jag bara så otroligt mycket till den 6 november. I augusti fick jag nageltrång, vilket har varit pest och pina, och nu ska jag äntligen få operera mig. Jag längtar ju inte speciellt inte mycket efter själva operationen (...) men ska bli så himla skönt att få slippa detta! Ni som haft nageltrång vet vad jag pratar om .. Ingen barnlek det inte! Nu ska jag avsluta helgen med att träffa Susanna, puss och kram
 

Happy B-day



Idag fyller den här lilla sötungen 1 år. 1 år sedan jag blev faster, helt otroligt hur fort tiden har gått. Känns ju som att det var igår som mamma kom in och väckte mej och sa att Jimmy och Karin var på väg till BB. Jag visste ju självklart redan innan att jag skulle tycka om att vara faster, men att jag skulle känna såhär mycket kärlek visste jag inte. Älskade lilla unge. Grattis på din 1 års dag ♥

Sushi middag





Idag efter skolan gick jag och Frida till vårat favorit sushi ställe och köpte med oss middag. Vi satt och dregglade över det hela dagen så till slut gick vi dit. Det bästa var att vi dessutom fick med oss "extra" bitar gratis som gått sönder när dom gjort dom tidigare Så nu tänkte jag sätta mig och äta samtidigt som jag kollar på 90210. Skönt efter en dag som denna, var bokstavligen dyngsur när jag kom till skolan imorse! Så typiskt när jag faktiskt ställde mig och plattade håret innan jag åkte, haha.

En annan grej är att jag blev moster idag! Det blev en liten Vincent och jag är sååå glad för min systers skull. Tänkte gå till sjukhuset efter skolan imorgon och hälsa på, så himla mysigt med bebisar

The best accessory a girl can have is her best friend



Om "The best accessory a girl can have is her best friend" är sant, så är nog min Daniel Wellington-klocka min näst bästa.

Fick ju den i 16 års present av mina föräldrar och min syster, blev så himla förvånad! Hade pratat med min syster om det bara några veckor tidigare då min kusin fick en, men sa att jag inte önskade mig någon då jag ändå inte trodde att skulle få en. Bästa Kim. Funderar på att köpa flera band så att jag kan matcha den till fler kläder, tycker klockor är så himla snyggt!
 
 

I don't have to care what you or anyone else thinks, because I am good enough exactly as I am



Hej på er, vänner och ovänner
.
Var på gymmet på idrotten idag och det blev en svettig powerwalk för min del, så direkt när jag kom hem slängde jag mig i duschen. Himla skönt kan jag tala om! Jag har även hunnit med att dammsuga lite och att renbädda sängen. Älskar att ha renbäddad säng så mycket att jag nästan längtar till att gå och lägga mig, haha.

Nu tänkte jag kolla på 90210 (ääälskar den serien), måla naglarna och slappa lite. Behöver det känner jag!
 

 

Hädanefter ska jag vara bra, ska jag vara bra för dig



Det är typ såhär () det ser ut hemma hos mej nu, förutom att frukten är utbytt mot läxböcker. Susanna berättade nyss vart man kan kolla på 90210 så min höst är räddad!

Gårdagen spenderades med Susanna. Det började bra men slutade verkligen inte så som jag trodde att det skulle, så lördagens händelser resulterade i konstiga drömmar och orolig sömn, men hade Rikard bredvid mej hela natten så det gick bra ändå. Känner att jag efter det här behöver en riktigt kul helg med tillsammans med underbara människor, får fixas tycker jag!

Att bro på ingenting, om ni märker att jag börjar skriva mig eller dig istället för mej och dej så är det för att jag ska tvinga mej själv att göra det. Helt onödigt egentligen men tycker det ser bättre ut. Så now you know
Nu ska jag bara ta det lugnt och plugga lite till morgondagens prov, så godnatt mina vänner och ovänner!
 

 




 

But it was not your fault but mine

 


 

Macadamia deep repair masque



Idag så fick jag hem denna godingen! Det är en hårinpackning från Macadamia som innehåller naturliga oljor och som tydligen ska göra under för håret. Jag är superspänd på att testa den då jag har hört så mycket bra om den.

Den jag köpte innehåller 250 ml och jag beställde min på nordicfeel för 169 kr (butikspris: 260 kr). För er som aldrig beställt därifrån så rekomenderar jag verkligen den sidan, då det är snabb leverans, fraktfritt och taxfree priser. Superbra om ni frågar mej Dom har allt från hårvård till smink till parfymer och det finns saker att välja på både för killar och tjejer!

"Deep Repar Masque är en reparerande, återuppbyggande och fuktgivande hårinpackning som ger livlöst, torrt och skadat hår nytt liv. Den unika kombinationen av Macadamia- och Arangoljorna med Tea tree-, Chamomileolja samt Aloe och Algaeextrakt reparerar och återupplivar håret med ökad glans och elasticitet."

Ska testa den redan imorgon tänkte jag och jag hoppas hoppas hoppas verkligen att den är så bra som den verkar, skulle vara bra för mitt blekta hår!
 
 


 
 
 

I'm lucky I'm in love with my best friend



Igår, den 1 oktober, hade jag och Rikard varit tillsammans i 10 månader och jag kunde inte vara lyckligare.
Vi har känt varandra i cirkus 3 år och jag har insett att hur arg jag än kan vara, så finns det ingen som honom. Dom dagar då det känns som att allt går utför och jag inte orkar mer så står han där med öppna armar och får mej att le igen. Är så himla lyckligt lottat som får tillbringa min tid tillsammans med honom, min bästavän ♥

Linda, 17, Uppsala
Things I love; Musik, sommar, vänner
mat, att vara brun, min familj
ljudet av regn, shopping, skor, sushi
min fina pojkvän, kläder, sjunga
sova, vår, sena sommarkvällar