Påsklov, mys och godis


Förlåt för alla dessa smoothie bilder, men det är ju så gooott (mellan fil, frysta hallon, björnbär, blåbär, gojibär och havtorn)


Hejsan godingar
! Kom hem från mormor och morfar för bara en liten stund sedan, har varit på påskmiddag. Fanns mycket gott och hon bjöd även på pannacotta, namnam!

Har varit hos Rikard sen i torsdags, därför det inte blivit någon uppdatering. I fredags kom även Susanna och Axel dit och vi hade film/mys/pratkväll. Supermysigt  Och idag när jag kom hem låg det ett påskägg från mamma och pappa på sängen och väntade, gullisar, och Rikard kom hem med två Ben and Jerrys till mej. Tror någon vet hur han ska få sin flickvän glad!

Glad påsk på er!

How to: Banansmoothie

 


Hej på er! Hoppas ni alla varit ute idag för som ni ser på bilden till höger så har det varit soligt idag! Och plus grader! Åh, det gör mej så himla glad.
Sitter just nu och lyssnar på Ed Sheeran, dricker banansmoothie och ska alldeles strax börja plugga lite till SO provet på torsdag. Inte blivit så mycket av det, men idag mår jag otroligt bra så ska nog gå!

Banansmoothie 1 person

1 glas mjölk
1-2 bananer beroende på önskad konsestens

How to: Börja med att mixa en skivad banan tillsammans med mjölken tills det blir slätt.
Smaka av och ha i en till banan om så önskas. Häll upp i glas och njut!

Note: Otroligt enkelt men ändå gott och väääldigt mättande. Tror dock det blir godare om man har fryst bananen först, då smoothien blir väldigt ljummen annars. Tror även att det blir väldigt gott om man tillsätter lite bär också då banansmaken blir lite tjatig efter tag!  

And you will never know, just how beautiful you are to me



Hej på er godingar! Idag är det söndag och snart är klockan läggdags, börjar känna att tröttheten kommer krypandes. Och trots att det är måndag imorgon så känner jag ingen söndags ångest, måndagar är en ganska skön dag för min del. Börjar kl 09.05 med vip (mentorstid), därefter idrott, lunch och syslöjd. Nackdelen är väl att jag har matte från 14.20 till 16.00 men det är bara att bita ihop.

Jag har haft en väldigt skön helg, bara tagit det lugnt. Firat min faster och därefter min moster, så har fikat så det räcker på ett tag! Har sedan bara myst med min saknade pojkvän som jobbat hela veckan. Vi har även umgåtts lite med Patrik.

Och sen så har jag fått en hel del grejer dessutom! I lördags när jag stod och gjorde frukost så kom pappa hem med ett paket till mej, och vad tror ni han hade gjort? Han hade farit och köpt en ny dator till mej! Älskade pappa ♡ Fick även en locktång utav min faster och en foundation utav Emma, kan visa den senare, gillar den skarpt! Rikard har även fixat lite ljud till min dator så nu är jag nöjdare än nöjdast! Har inte haft ljud på datorn i ca 3 års tid, har inte ens kunnat lyssna genom vanliga högtalare. Förstår inte hur jag har klarat mej.

Blev lite mycket text men får bli så ibland! Nu ska jag ta och borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen och smsa lite med mitt hjärta ♡ Älskar honom något så otroligt. Hoppas att även ni har haft en bra helg!



#lycklig

 

Vår längtan



Jag kom för en liten stund sedan hem efter en jobbig dag i skolan, äntligen. Det gick inge vidare alls på nationella idag, förstod absolut ingenting på labben. Usch. Sen gör det ju inte saken bättre att det har snöat här i Björklinge hela dagen. Jag som trodde att det äntligen skulle bli vår!

Bilden ovan ↑ är mitt mellanmål idag, så ska ta och äta det, längta lite mer efter vår/sommar och plugga. Känns som att plugga är det enda jag kommer göra ett tag framöver .. Längtar tills 9an är över!

Hoppas ni har haft en bättre tisdag än vad jag har iallafall!

Nationella Biologi

Bild från i fredags

Hej på er! Har egentligen inte tid att uppdatera nu, men kände att det behövdes. Idag har jag nationella i biologi, kommer inte kunna någonting så önska mej lycka till!

Hallonsmoothie

Var bara tvungen att berätta att jag drack denna när jag kom hem efter skolan idag (lagom trött efter idrotten). Ser kanske inte så gott ut, men det kan jag garantera att det var! NAMNAMNAM.

Mot skolan


Hej på er! Nu ska jag jag strax börja röra mej mot skolan, börjar om 10 .. Ville bara uppdatera er lite innan jag drar. Ser ut lite som en groda på sista bilden menmen Hoppas ni har bra dag (trots att det snöade igår)!

När det går överstyr



Jag förstår inte att jag kan ta så många bilder på mej själv.
För det är ju inte kul, det går bara inte att låta bli. Och när jag väl börjar så blir det ju en drös. Tur att ingen ser mej.

Och med denna bild kan vi konstatera att
1. Jag gör duckface miner på tok för ofta.
2. Min utväxt är grotesk.
3. Jag har alldeles för mycket fritid.

Idag har jag även varit på körutbildningskurs (?) Så den 28 april får jag förhoppningsvis börja övningsköra, då ska jag göra stan osäker. (Bokstavligen, stanna hemma)

Kvalitetstid med dom bästa



Hej och hallå. Det blir dålig uppdatering under helgerna, jag vet. Men vill inte mobilblogga och bloggar jag från pojkvännens dator blir det inga bilder, så får vara lite så.

I helgen så har jag bara tagit det lugnt. Jag, mamma, pappa, Oliwer och Emma var på middag hemma hos min bror och hans fästmö. Åt alldeles för mycket mat, drack jättegott karamell kaffe och mös massor med lilla Elias och bamsekatten. Åkte sen hem till en efterlängtad Rikard och sov.

Vi gick, för en gångs skull, upp halv 10 på lördagsmorgonen, duschade, åt frukost och tog det lugnt. Somnade sen till vid 3 och vaknade igen vid halv 5. Vi bar in lite ved, lekte lite med hunden. Louise, Rikards syster, kom hem med en påse godis till oss och gjorde kvällen ännu bättre (hehe ..). Åt en jättegod tacomiddag med hans mamma och syster, kollade på melodifestivalen och kollade i gamla skolkataloger (kan inte med ord beskriva hur glad jag är att jag inte ser ut som jag gjorde för ca 4 år sedan!). Kollade sen på lite filmer och sov sedan lääänge.

Den här dagen har mest bestått utav garagehäng och pussar. Rikard åkte hem för ett tag sedan och nu sitter jag här och längtar tills nästa helg. Då blir det 18års fest och förhoppningsvis kvalitetstid med lite fina vänner. Hoppas ni haft en bra helg!

Ljus party


Hej på er! Ska snart tvätta bort sminket och duscha men tänkte uppdatera lite först.
Idag har mamma haft ljus party här hemma (som tupperware fast med ljus) så jag, Oliwer och pappa åt middag i stan för att vara så lite i vägen som möjligt. Det blev pizza på Dinos (nyttigt japp ..) och fy vad god deras pizza är. Precis som den ska vara! Så ni vet lixom ..

När vi sen kom hem och skulle hälsa på alla så fastnade även jag vid bordet som var proppat med en massa doftljus. Jag ääälskar doftljus något så otroligt, så snart kommer mitt rum dofta äppelblom
Vill ju att dom ska komma nuuu, haha. Ska visa dom för er direkt när dom kommer för dom är så fina!

Ett lite halvdant inlägg men jaja, nu ska jag ta och fixa mej så hörs vi!

Motivation, vart är du?


Jag förstår inte att det ska vara så jäkla svårt att bara komma igång. Jag vill så gärna börja träna, jag vill nå mitt mål. Men ändå lyckas jag inte tvinga ut mej själv på en joggingrunda. Jag vill visa att jag också kan. Blir galen på mej själv, jag har ingen motivation alls. Det är inte så att jag inte tycker om min kropp, jag vill bara bli lite smalare. Känna mej bekväm lixom. Och istället för att gå ut och springa så trycker jag i mej en påse godis typ ..

Ni som tränar, hur gör ni? Är sjukt tacksam för tips för jag är less på det här nu!

Just nu


Har ingenting för mej så jag sitter och bläddrar i tidningen som kom med paketet från nelly och målar naglarna. Har inga läxor idag så jag ska väl snart ta och städa rummet för att roa mej lite .. Tyckte att jag städade för bara någon vecka sen. Tycker inte om när det är stökigt och älskar känslan när det är nystädat men ändå är golvet täckt med kläder direkt.

Är det bara jag som aldrig kan hålla rent?

Titta vad som trillade ner i brevådan


Vad tror ni att det kan vara? Wiiie

Blommigt linne


Här är en bild på linnet som jag köpte när jag var i Stockholm. Superfint men är osäker på om jag ska ha kvar det då det är lite stort och väldigt uringat i armarna .. Annars så blir den nog väldigt fin i vår/sommar. Vad tycker ni?

Linda, 17, Uppsala
Things I love; Musik, sommar, vänner
mat, att vara brun, min familj
ljudet av regn, shopping, skor, sushi
min fina pojkvän, kläder, sjunga
sova, vår, sena sommarkvällar