UnderbartAnledningen till att jag knappt bloggat någonting är att jag nu under 2 veckors tid har sommarjobbat, vilket jag också kommer göra nästa vecka, så det händer inte så jätte mycket just nu. Har inte gjort något speciellt att skriva om och har inte haft några bilder att bjuda på heller, därför har det blivit lite tomt med inlägg just nu. Förhoppningsvis så blir det bättre sen när jag faktiskt får sommarlov på riktigt!

Nu ska jag strax åka iväg till Dalarna, ska vara i Rättvik över helgen tillsammans med Rikard, Louise, Johan och Rikards föräldrar. Kommer nog bli riktigt mysigt, håller tummarna för fint väder! Hoppas ni har en trevlig helg
 

Snapple


 
Idag testade jag för första gången den omtalade fruktjuicen Snapple. Jag är en riktig sucker för iste och juice, och fyyy så gott det var. Kommer drickas flitigt i sommar, fast då med massor utav is!
 
 
 

Somrig bakgrundJag ville ändra till en lite roligare bakgrundsbild på datorn, så jag gjorde ett collage utav bilder som jag hittat på olika bloggar, weheartit och instagram (bilderna är alltså inte mina, endast två). Så nu är min dator somrig och fin, eller ja .. så somrig en dator kan bli haha! Älskar alla fina bilder som sommaren har att bjuda på.
 

 
 

Älskade sommar

bilder från weit
 

Grönan med 9ornaI tisdags så var alla 9or från Björkvallsskolan på Vasa museet och Grönalund. Tog dock inga bilder, men Susanna gjorde en mysig video som beskriver dagen väldigt bra. Enda skillnaden var att min kväll slutade hemma hos Rikard och inte vid badet. Hade en supermysig dag med alla, ett perfekt avslut
 

Trevlig långhelg i HallandNu är jag hemma efter alla trevligheter Falkenberg och Götet har bjudit på. Orkar dock inte skriva någon text, så bjuder på lite bilder istället. Men jag har haft 4 jättemysiga dagar!

VattenmelonSitter just nu för mej själv och äter vattenmelon och jordgubbar från Ulvagubben som Rikard köpte till mej tidigare idag. Har haft finbesök idag bestående av min storebror, hans sambo och min lille brorson Elias , och nu har jag nästan packat klart. Far till Falkenberg imorgon vid 8 tiden med min älskade mor och några andra. Kommer nog bli riktigt mysigt, kommer besöka både Ullared Gekås och Liseberg Den enda nackdelen är att jag kommer vara ifrån Rikard enda tills söndag, men det är bara att bita ihop. Nu ska jag packa det sista och sedan slå på en film och vänta in min pojkvän som förhoppningsvis spenderar natten med mej

9ornas bal


                             Jag och Jonathan                                                                                  Jag och mina tjejer

Andra juni och frukost på balkongen

Idag är det 2 juni och jag har precis unnat mej himla god melonfrukost ute på balkongen.
Tycker det är så himla skönt att bara sitta och ta det lugnt och faktiskt njuta av frukosten. Det är inte så ofta man hinner göra det, inte i veckorna iallafall. Tycker förövrigt att det är mer än underbart att sommaren faktiskt är här! Det är soligt, det är varmt, grannarna klipper gräsmattan och det doftar syréner över hela området. Som vi har längtat!

Linda, 17, Uppsala
Things I love; Musik, sommar, vänner
mat, att vara brun, min familj
ljudet av regn, shopping, skor, sushi
min fina pojkvän, kläder, sjunga
sova, vår, sena sommarkvällar