Franklin & Marshall 


Denna goding fick följa med mej hem från stan för ett par dagar sedan. Det var rea så fick den för 225 kr på rådhuset. Färgerna gör dock inte riktigt rättvisa, menmen. Är super nöjd med köpet iallafall!
 

New inFick dessa godingar utav min brors sambo för någon vecka sen. En superbra hårspray som luktar jordgubb och så en bodymist från Victorias Secret, som ni ser. Hur nice som helst!

 

Älskade frukost

Okej, tror att ni alla fattat att jag gillar mat vid det här laget. Tycker det är kul (?) med mat och därför blir det att det är just mat jag tar bilder på. Sorry for that

Igår var jag på bio under stjärnorna med lite goa vänner, trots allt regn så blev det en mysig kväll. Idag vet jag inte alls vad som händer,  blir nog till att städa rummet. Imorgon åker jag till Rättvik tillsammans med min bror, hans sambo och min lilla brorson. Får då även träffa min älskade pojkvän som jag saknar så mycket. Hoppas på fint väder!

 

Pannkakslunch i regnet

Amerikanska pancakes och mitt älskade iste
 
 
 

Bättre frukostÖnskar att detta var en frukost för 2, men fick tyvärr äta den ensam då Rikard jobbar idag. Men himla gott var det! Finns ju inget bättre än nybakta scones och ett glas kall mjölk till frukost. Nu ska jag placera mej i en solstol och förmodligen stanna där resten utav dagen!
 
 
 

SommarfrukostHaha, blir himla mycket bilder på mat här på bloggen, men älskar ju mat! Ovan är en bild på min frukost, åt även plättar. Bästa frukosten! Nu ska jag åka och bada med lite goa vänner Underbart skönt med sommarlov!
 


 

Efter en power walk

Idag var min sista dag på jobbet. Jag och Markus tog mopparna till Bälinge för att fixa ordning det sista på deras fritidsgård innan semesterstängning (jag har jobbat på Björklinge fritidsgård om ni undrar) och vi fick sluta redan vid halv 10, så blev en väääldigt kort arbetsdag. När jag kom hem så drog jag, mamma och pappa ut på en 8.5 km lång pw, och nu har jag och mamma avnjutit en varsin milkshake Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta av mitt efterlängtade sommarlov!
 
 

Linda, 17, Uppsala
Things I love; Musik, sommar, vänner
mat, att vara brun, min familj
ljudet av regn, shopping, skor, sushi
min fina pojkvän, kläder, sjunga
sova, vår, sena sommarkvällar