Batiste dry schampoo



Att jag aldrig testat detta förut! Räddaren i nöden, verkligen. Köpte denna i onsdags och jag älskar den.
Jag brukar tvätta håret varannan dag då jag upplever att mitt hår blir flottigt när jag plattar det, och nu har jag inte tvättat håret på 3 dagar tack vare denna goding. Den både luktar gott och den är lite kall så man känner sig genast fräsch när man använt den. Stort plus till denna!
 
 
 
 

Mandelmassetårta och ljusparty

 
Idag så kommer det lite folk hit då mamma ska ha ljusparty, så vi har hjälpts åt med att baka lite. Jag bakade bland annat denna tårta gjord på endast mandelmassa, ägg och citron. Skit god om ni frågar mej ;)
Gjorde även tjockpannkaka (ugnspannkaka om ni hellre kallar det för de) till middag, åt det tillsammans med lite vaniljglass och mormors hemmagjorda drottningsylt.

Undertiden alla är här ska jag vara barnvakt åt Elias, gullungen. Lär ju sova gott inatt, haha
Nu ska jag springa och snabbt städa mitt rum lite, vi hörs och vi syns!
 

 

 
 

Kräftkalas






Lite bilder från gårdagen. Rikard, Emma, Oliwer och jag hade "kräftskiva", fick inte så bra bilder men fyyy så gott med kräftor! Vi hade även laddat upp med godis och annat gott, blev filmtittande fram mot halv 5 och sen blev det sängen. Fick inte så bra bilder, med det får duga ;)
 



 

Love spell



En utav mina favoritdofter just nu, love spell från Victorias Secret. 119 kr på lyko.se
 
 
 

Ändringar i designen





Som ni antagligen ser så har jag gjort lite ändringar i designen. Blev så himla trött på den gamla så fick nåt ryck i natt och började ändra lite grann. Det är ju bara lite småsaker, profilbilden t.ex. kommer jag antagligen ändra så småningom. Anyhow, det känns bättre nu iallafall och jag hoppas att det inte bara är jag som tycker det
 

Without you I'll be freezing



Tredje skoldagen avklarad. Börjar känna mej lite friskare än i måndags och veckan verkar rulla på snabbt. Imorgon ska vi på studiebesök på slottet och botaniska trädgården, slutar vid lunch. Livet är bra, och det faktum att jag fick med mej denna godingen ↑ hem och att mamma och pappa köpte med sig Fazer's "lemon lakritsi" och tuttifrutti hem ifrån finlandsbåten gör ju inte saken sämre.

 
 

Plockade fram en gammal vän

 
 

Dansa fastän hjärtat brister



Okej, började ju gymnasiet igår. Ny skola, nya människor. Jag går Restaurang och livsmedel på Ekeby gymnasiet och som tur är hamna jag i samma klass som Frida och Aon, men allt känns så konstigt. Känns verkligen inte som att det är min nya klass och som att det är dom jag i 3 år framöver ska spendera min tid tillsammans med, but we'll make it work.

Inte nog med att jag varit sjuk den senaste veckan, jag fick även en extra liten "sjukdom" på köpet som gjorde att jag inte kunde sova en endaste minut under hela natten iförrigår då jag låg i smärtor, vilket istället ledde till att jag försov mej idag. Andra dagen och jag kommer försent ✌. Men som tur var så har inte min bror börjat skolan än så fick skjuts, bästa. Idag fick vi även våra kläder och skor, så imorgon ska tydligen min klass laga efterrätt till hela skolans ettor och tvåor. Funtimes.

Nu ska jag försöka städa mitt rum innan mina föräldrar kommer hem från sin lilla resa. Hörs latero
 
 
 

Min ögonsten



 
 
 

Things might be broken but I Will never leave



Less på det här nu. Less på att vara sjuk alltså. Jag börjar alltså gymnasiet imorgon, och jag är sjuk. Feber, slemhosta och snorig som få, så nu har jag laddat med rabarber&vanilj te, frukt, ipren, hostmedicin och en bra film. Skulle behöva lite kvalitetstid med min fina vän Susanna, men måste försöka bli frisk nu. Wish me luck!
 

om himlen finns är jag förlorad



Fortfarande sjuk. Vaknade med så svullna halsmandlar att jag knappt kunde svälja, har även varit lite småfebrig hela dagen. Har nu tagit alvedon och sminkat mej i hopp om att åtminstonde känna mej frisk, eller se frisk ut. Oklara planer för kvällen så vi får se vart den slutar. Vi syns
 
 
 

Peanut butter cup



Testade denna (↑) nyss, och tyvärr så var den inte lika god som jag hade hoppats. Eller, god och god .. mådde illa av den. Det blev lite "mycket av det goda". Fördelen var väl att jag inte åt så mycket

Tänkte nu sätta på någon bra serie och invänta Rikard. Blev lite små sjuk på våran trip till Öland, orkar därför iprincip inte göra ett skit.
Så vi hörs, alla fina.
 

 

Regnet det bara öser ner

 

 
 
 
 

Känn ingen sorg



Har haft en riktigt skön vecka tillsammans med familjen. Samtidigt som det är hur skönt som helst att vara hemma så hade jag lika gärna kunnat stannat en vecka till. Först var vi ju på Böda en vecka, och sedan rullade vi mot Ullared där vi möttes av spöregn på spöregn. Fick med mej en del grejer från Gekås, så är väääldigt många kronor fattigare nu.

Ska om någon timma ta bussen till stan för lite biotittande med goa vänner. Vi ska se Känn ingen sorg.
Skönt att göra något nu innan skolan börjar, upprop 19/8. Helt sjukt hur fort sommaren har gått.

 
 

Öland 2013



















Här är lite bilder från när vi var på Böda (några bilder har Emma tagit). Blev inte så mycket bilder från när vi var i Ullared, men tänkte skriva mer latero. Nu ska jag och Rikard sova, trött som få. Godnatt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Linda, 17, Uppsala
Things I love; Musik, sommar, vänner
mat, att vara brun, min familj
ljudet av regn, shopping, skor, sushi
min fina pojkvän, kläder, sjunga
sova, vår, sena sommarkvällar