Sweet 16



Idag (igår) fyllde jag alltså 16. Har haft en supermysig dag. Vaknade upp bredvid pojkvännen runt halv 8 imorse då familjen kom och väckte mej med sång och frukost på sängen, åt en jättegod frukost och drog sedan ut med pappa på första övningskörnings-rundan. Sen så har det varit jättefint väder, vi har premiär-grillat, det har varit jättemysigt med släkten på besök och jag har fått jättefina presenter. Är himla nöjd! En otroligt lyckad födelsedag helt enkelt

Blå himmel och sol



Åh, det är så himla fint väder idag! Har bakat lite och sen bara legat ute i solen, så sjukt välbehövligt. Och det är så varmt och skööönt + att det är viksta marknad idag så det åker runt en massa fina bilar i Björklinge idag vilket gör sommarkänslorna ännu starkare (för mej iallafall). Hoppas hoppas hoppas att detta väder håller i sig till valborg!

En helt vanlig onsdag



Idag har det inte hänt så mycket. Har haft nationella i engelska idag, är skapligt less efter förra veckans då jag hade 5 st. Men nu är halva engelskan klar iallfall, har 2 kvar tror jag och sedan 3 st i matte, sen så är det äntligen klart. Förstår dock inte varför man ska muntligt i matte .. (?) yeye.

Jag har även träffat världens sötaste lilla Elton idag, Emmys lilla hundvalp som hon fick hem i helgen. Ville bara ta med honom hem, så himla söt! (Simone som tagit bilden) Sen så har jag varit ute och sprungit och bakat lite. 4 dagar kvar tills my sweet 16 och 6 dagar kvar till valborg. Tror nog det kommer bli riktigt kul.
Och jag säger som alla andra, den som inte har firat valborg i Uppsala har aldrig firat valborg.

Du är det finaste jag vet, när allt annat här är falskt och fel


Bild tagen från google

Helgen har jag tillbringat tillsammans med en sjuk pojkvän och Louise. Har mest suttit bänkade framför tvn då Rikard inte direkt haft ork till något annat. Men jag har haft en mysig helg ändå, hoppas bara inte jag också blir sjuk såhär innan valborg. Sen så har jag suttit och lyssnat på Håkan och njutit av att våren faktisk är påväg! Har aldrig någonsin längtat så mycket efter sena sommarkvällar och grilldoft som jag gör just nu.

Luckiest girl on the planet



Note: Om ni undrar varför jag inte bloggar speciellt bra just nu så är det för

1. Jag har ungefär nada att blogga om
2. Jag håller på med en ny bloggdesign och när jag väl har börjat så blir jag fast och gör typ ingenting annat.
Kommer lägga upp den om ett tag och ska då bli bätte på bloggningsfronten!

You light up my world like nobody else


Foto och redigering av Kim Flyberg

Jag älskar denna killen något så sjukt, mer än vad jag ens trodde var möjligt, och jag kan faktiskt inte ens tänka mej ett liv utan honom vid min sida. I ca 2 år har jag känt honom nu, och alla motgångar har bara tagit oss till det bättre. Och alla som säger att barn/ungdomar inte vet vad kärlek är borde börja tänka om, för det är precis vad detta är ♥

Sometimes the heart sees what's invisible to the eye



Hej och hallå, vad händer?  Jag har precis fixat mej lite, smetat på ansiktet lixom. Skämt åsido, men det är ju lite så. Såg lite halvt icke levande ut innan. Men nu när det är fixat ska jag snart röra mej till city (om man ens kan kalla Björklinges city för city) och ska införskaffa lite gott till kvällen. Ska nämligen ha lite film mys med några vänner! 

Helt onödig fakta egentligen men kände för att uppdatera lite, har varit dålig på det!
Hoppas ni alla har en bra torsdagskväll!

Lets fall in love and never look back



Hej på er! Klockan är lite efter halv 8, och jag är vaken. Sov hos Rikard inatt och han jobbar satt det vara bara att masa sig upp ur sängen, och nu ligger jag här hemma i min egen och kan inte somna om. Men det var det värt ♡ Min fina.

Igår fick jag värsta suget efter bullar, så efter några timmar (efter att jag köpt det som saknats) stod det ett gäng vaniljbullar på bänken i köket. Så himla gooott. Börjar känna att magen kurrar lite så funderar på att smyga upp och ta en, hehe

Linda, 17, Uppsala
Things I love; Musik, sommar, vänner
mat, att vara brun, min familj
ljudet av regn, shopping, skor, sushi
min fina pojkvän, kläder, sjunga
sova, vår, sena sommarkvällar